Regionális szerep az SAP Business One értékesítésében

A szeptember 7-9. között Siófokon megrendezett SAP Forumon az SAP Business One regionális értékesítése is terítékre került. A T-Systems Magyarország idén is arany fokozatú támogatója volt a rendezvénynek.

A háromnapos rendezvényen az infokommunikációs szakma döntéshozói mellett az SAP partnerei és ügyfelei vettek részt. A konferenciának azok az elsősorban az SAP-hoz köthető technológiai innovációk voltak a témái, amelyek mentén egy-egy szervezetet gyorsabban és egyszerűbben irányíthatnak a szervezetek.
 
T-Systems Magyarország SAP Business One délkelet-európai értékesítését célzó projektjéről Madarász Ákos senior tanácsadó tartott előadást a kapcsolódó tematikus szekcióban.  Ebben ismertette a cég 11 országra kiterjedő, több ütemben megvalósuló lokalizációs tevékenységét, amely magába foglalja többek között jogszabályi és nyelvi lokalizációt is. Az idén Romániában megkezdett licenc-értékesítési projekt alapjául a SAP AG-val kötött stratégiai OEM megállapodás szolgál. 
 
Madarász Ákos hozzátette: az SAP Business One már meglévő iparági sablonjai (így például a kereskedelmi, szolgáltatási illetve gyártási template-ek) is elérhetőek lesznek a régió vállalkozásai számára. Az integrált vállalatirányítási rendszerrel összességében növelhető a vállalati hatékonyság, mivel végponttól végpontig azonnali hozzáférés biztosítható minden, a vállalaton belül keletkező információhoz, ami az ügyféligényeknek való megfelelés szempontjából akár versenyképesség-fokozó tényező is lehet egy vállalat életében – fogalmazott az előadó.
 

Vissza