Próbálja ki hello holnap! mobilalkalmazásunkat!

A hello holnap! mobilappot 2014-ben indította a Magyar Telekom azzal a céllal, hogy a fenntarthatóságot közelebb hozza ügyfeleihez, elősegítse a környezettudatosabb életvitelt és motiválja őket. Az app elismeri a fenntarthatóságért tett lépéseket úgy, hogy adományozási lehetőséget ad a felhasználók kezébe. Minél aktívabb egy felhasználó annál több adományt juttathat el a számára fontos célért küzdő szervezeteknek.

Az applikációban tippeket és tanácsokat talál arra vonatkozóan, hogyan válhat fenntarthatóbbá és környezettudatosabbá, és becsatlakozhat különféle fenntarthatósághoz kapcsolódó aktivitásba. Az appban a felhasználó minden egyes tevékenységéért pontokat gyűjthet és adományozhat el, a Telekom ugyanis minden felajánlott pont után valódi forintokkal támogatja a választottat.

További információ:
http://www.telekom.hu/rolunk/fenntarthatosag/helloholnapmobilapp
 
App Store Google Play

Legfrissebb Marketing aktivitásunk

Kézben tartott energiafogyasztás
Kézben tartott energiafogyasztás

Miközben a magán- és üzleti életben egyre több mindent lehet a távolból is elintézni, az energiamérők leolvasása továbbra is úgy történik, mint évtizedekkel ezelőtt. A Narrow Band IoT (NB-IoT) technológia segítségével azonban végre ez is megváltozhat.

Részletek

Videók

Blog

    Az RSS csatorna nem elérhető.
További bejegyzések

IOS és Android alkalmazás