Events

June

08

TechAround Cyber Security

Egyéb rendezvények

November

19

A Smart City Expo és kongresszus hagyományosan Barcelonában került megrendezésre, ahol a digitalizált és fenntartható várostervezési megoldások vannak a fókuszban.
120 országból több mint 700 kiállító érkezett az óriás eseményre. A Deutsche Telekom megjelenését idén is a T-Systems Magyarország koordinálta, a DT csoport megoldásainak bemutatásával. A Deutsche Telekom 270 nm-es standjának 2019 évi szlogenje: "The next level of integration". A DT  Smart City megoldásait 5 kategóriába rendeztük, szakértőink 16 megoldást mutattak be az érdeklődőknek. A kiállítást kísérő kongresszuson Keleti Arthur adott elő a Digitális bizalom szekcióban.

Details

Barcelona Smart City Expo 2019

Egyéb rendezvények

October

15

Az Infotér Egyesület által szervezett Parlamenti és balatonfüredi rendezvény célja a központi infokommunikációs elképzelések és az ágazati informatikai kérdések teljes körének felsorakoztása volt, elősegítve ezáltal a szektorok közötti konkrét együttműködések létrehozását, valamint a kormányzaton, és az ágazatokon belül az infokommunikáció szerepének növelését.

Details

Infotér 2019

Egyéb rendezvények

Nyitó oldali

Symposium 2016

For the fifth time in 2016, Hungary’s market leading infocommunications company, T-Systems Hungary will hold its full-day professional conference, the Symposium in Budapest.

The event, annually attracting close to 2000 guests, has not only become the leading infocommunications conference of Hungary but also received prestigious international recognition. According to GARTNER market research institute’s ’Going digital in Eastern Europe’ study our Symposium regionally is a prime example of shaping digital awareness and enabling international cooperation.

More