Agenda


Time
Program
Speakers
Information store
09:50 - 10:00
Bemutatkozik a T-Systems Magyarország, a hazai piacvezető ICT szolgáltató (Aula )

ágazatigazgató - Üzleti megoldások, T-Systems Magyarország

13:50 - 14:00
Telekom-T-Systems gyakornoki program (Aula )

kommunikációs tanácsadó, T-Systems Magyarország

11:50 - 12:00
Zsarolóvírustól az erőműhackelésig (Aula )

IT Security Strategist, T-Systems Magyarország

14:10 - 14:15
Játék - eredményhirdetés (Aula )
07:00 - 15:00
A T-Systems digitális város és közösségi közlekedés megoldásait mutatjuk be Miniversum formában. (Aula )
07:00 - 15:00
Security Kiosk (Aula )

Biztonságos környezetben a szervezeteknek folyamatos ellenőrzés alatt kell tartaniuk a hálózat be- és kiáramló adatait, hogy megvédjek a rendszert a potenciális fenyegetésektől és megelőzzék a kényes adatok kiszivárgását.  A TSM Kiosk egy ellenőrző pontként védi a szervezeteket azáltal, hogy az USB meghajtók és más média eszközök felől érkező digitális tartalmakat képes ellenőrizni, kontrollálni és szükség esetén fertőtleníti, mielőtt azok a biztonságos hálózatba kerülnek.

07:00 - 15:00
Smart City leapmotion (Aula )

A 3D technológián alapuló alkalmazás egy egyedi vezérléssel bemutatja, hogy a T-Systems Magyarország, egy városrészt milyen okos szolgáltatásokkal tehet élhetőbbé az ott lakó és dolgozó emberek számára, legyen szó okos mérésről, intelligens energia menedzsmentről vagy közvilágításról, e-parkolásról, okos kioszkokról és padokról, környezetmonitoringról, vagy akár közösségi közlekedés menedzsmentről.

07:00 - 15:00
Aximmetry (Aula )

A szemünk előtt zajlik az autó és az autózás gyökeres átalakulása. Az iparágat jellemző úttörő innovációknak köszönhetően sorra jelennek meg a forradalmi megoldások a járműfejlesztés és gyártás (ipar 4.0), az autó és digitális nóvumok találkozásában (Önvezető elektromos autó) és az autóhasználati szokásokban (Smart Parking). Az Aximmetry 3D-s alkalmazásában interaktív módon próbálhatók ki az ipar vertikumban megjelenő innovatív, "Industrie 4.0 – ready" megoldások.

07:00 - 15:00
Vanda sörcsap (Aula )

Az Advanced IVR Framework (AIF) egy olyan szoftvermegoldás, amely lehetővé teszi önkiszolgáló alkalmazások készítését, üzemeltetését, riportolását és dokumentálását mind az IVR, mind az okostelefonos csatorna számára. Segítségével az üzleti felhasználók módosíthatják az alkalmazásokat programozói tudás és az IT bevonása nélkül is, miközben azok használatáról teljes körű, üzleti szemléletű riportokból tájékozódhatnak. Ezt a szoftvermegoldást demózzuk egy virtuális asszisztensen keresztül, aki az érdeklődést sörrel jutalmazza. 

07:00 - 15:00
VR-szemüveg (Aula )

A virtuális szemüvegen keresztül a digitális jövő tárul fel, amit a T-Systems nyújt ügyfeleinek. 

07:00 - 15:00
GO pro kamera (Aula )

A kamera segítségével 360 fokos  fotót készíthetnek a résztvevők, amin barátaikkal együtt látszódnak.

07:00 - 15:00
IoT Demo board (Aula )

Az Internet of Things, azaz a dolgok internete a közeljövőben igen komoly hatással lesz az egyéni felhasználók életére és a vállalatok működésére is. Az IoT újraoszthatja a szerepeket a piacon. Annak érdekében, hogy az egyes piaci szereplők az IoT világában meghatározóak tudjanak maradni, új képességeket kell elsajátítaniuk. Ezen új látásmódot és képességeket mutatjuk be az IoT demo board-on.

07:00 - 15:00
VGO robot (Aula )

Event location

Széchényi István Egyetem
Contact

Calendar entry