A párbeszéd lehetősége – IT Business & Technology konferencia

A siófoki Hotel Azúrban megrendezett A Tarrasch-védelem - IT Business & Technology szakmai konferencia fő témája az állam és az ict-piac közötti együttműködés volt.

A rendezvény gyémánt fokozatú támogatója a  T-Systems Magyarország Zrt. volt.

A kétnapos konferencia első napján Budafoki Róbert, a T-Systems Magyarország vezérigazgatója, Barcza György, a Századvég Gazdaságkutató vezető elemzője, Gulyás-Kovács Gergely, az Infotér elnökségi tagja, Klotz Tamás, a Magyar Posta informatikai igazgatója és Szeleczki Zsolt, a PwC HR-tanácsadási területének vezetője egy kerekasztal-beszélgetés keretében vitatta meg a magyar gazdaság és az ICT-iparág versenyképességének kérdéseit.

Budafoki Róbert elmondta: az ICT-iparág a legnagyobb fejlődési potenciállal rendelkező ágazat a magyar nemzetgazdaságban, meghatározó jelentőséggel bír az ország versenyképességét illetően, ezért az állam és a versenyszféra közös érdeke, hogy a területen valódi párbeszéd folyjon a két oldal között.

A konferencia vendégei a T-Systems lounge-ában folytathattak kötetlen beszélgetést, megtekinthették a Bring Your Own Device-koncepción alapuló alkalmazásainkat, valamint virtuálisan körbejárhatták a FutureZone-t is egy augmented reality-megoldáson keresztül.


Vissza