Egy este a Szépműben

December 2-án a Szépművészeti Múzeumba várta a T-Systems Magyarország ügyfeleit és partnereit, hogy az évzárás jegyében, egy exkluzív este keretében köszönje meg az egész éves együttműködéseket.

Az esti program Bujtor Balázs hegedűművész játékával kezdődött, aki a Szépművészeti Múzeum Barokk-termében két Bach-darabot adott elő. A T-Systems Magyarország nevében Németh Zoltán, vezérigazgató-helyettes köszöntötte a jelenlévőket, aki elmondta: a cég a múzeummal eddig is szoros együttműködésben dolgozott, és több szervezetfejlesztési tréninget is a múzeum közreműködésével sikerült eddig megrendezni.
 
Az este során a vendéglátó múzeumot vezető Baán László főigazgatóval beszélgetett Winkler Nóra a kulturális intézmények menedzselésének kérdéseiről, valamint az intézmény eddigi történetéről, jelenéről és jövőjéről.
 
Több turnusban indultak tárlatvezetések is, amelyeken keresztül meghívott vendégeink bepillantást nyerhettek a Rembrandt és a holland „arany évszázad” festészete című időszaki kiállítás történelmi hátterébe is.
 

Vissza