Ez logisztika! Partnernap

A Logi-Store Cégcsoport 2014. június 11-én negyedik alkalommal rendezte meg hagyományos partnernapját, amelynek megvalósulását idén a T-Systems Magyarország is támogatta.

A logisztikai iparág szakértőit vendégül látó rendezvény nyitóelőadását a Logi-Store cégvezető-tulajdonosa. Gyapjas Zsolt tartotta az intralogisztikai rendszerek témakörében, akit Lóki Csaba, a T-Systems Magyarország Termelési, logisztikai és elszámolási rendszerek kompetenciaközpontjának helyettes vezetője követett Speciális berendezések illesztése a vállalati IT-környezetbe című előadásával. A partnernapon felszólalt többek között Király László György adótanácsadó, az APEH korábbi elnöke is, aki az adóügyek és a logisztika kapcsolatába nyújtott betekintést. A rendezvény házigazdája Kiss Péter, az Európai Logisztikai Szövetség Igazgatóságának és Végrehajtó Bizottságának tagja volt.
 
A Logisztikai Partnernap célja, hogy az informatív, élményszerű rendezvény keretein belül lehetőséget adjon az együttműködő szakmai partnerek és az ügyfelek közti kapcsolatok elmélyítésére, ismereteik gyarapítására.



Vissza