Hogyan definiáld újra az informatikát? - EMC Forum 2014

Október 7-én rendezték meg Budapesten a Hotel Park Inn-ben az EMC Forum 2014-et. Az egynapos technológiai konferencia idei fő üzenete – szállóigei magasságokba emelkedve – így hangzott: „Definiálja újra az informatikát és az üzleti folyamatokat!”
A T-Systems Magyarország támogatóként, kollégáink pedig szakértőként vettek részt a rendezvényen.

Hogyan definiálják újra a szoftverek az adatközponti működést és az üzleti folyamatokat?
A technológiai konferencia előadásai ezekre a kérdésekre keresték a válaszokat, segítséget, ötleteket adva a résztvevőknek arra vonatkozóan, hogyan válhat egy adott cég szoftver-vezéreltté („software-defined”).
A definiál szó tágabb értelemben azt jelenti, hogy valaki újraértelmez, meghatároz, és bizonyos irányvonalak mentén új vezérelvet alakít ki; saját mozgását nemcsak értelmezi, hanem újrakonstruálja elképzeléseit is, „kiFEJLESZTett” gondolatai segítségével lépéseket tesz a jövőbe. 
 
Az informatikai (mega)trendek jönnek-mennek, újra- és átgondolt fejlesztéseinknek egyre inkább csúcssebességre kell váltaniuk ahhoz, hogy – az üzleti folyamatokra alkalmazva őket –  előnyeit és áldásait élvezzük.
A program szakmai beszélgetései a felhő megoldásokról, valamint az innovatív informatikai technológiákról szóltak, melyeken a hazai ICT-szektor legjelentősebb újragondolóiként természetesen szakértőink is jelen voltak

Vissza