Közösségi Közlekedés Konferencia

Szeptember 26-27-én megrendezésre került az immáron hagyományos, kétnapos, közösségi közlekedésről szóló szakmai konferenciánk.

A már alkalmazott és még alkalmazásra váró megoldások bemutatására szolgáló fórum elsősorban a közösségi közlekedés döntéshozóinak és szakértőinek szólt. A két nap alatt több mint 140 fő vett részt a konferencián, akik a szakmai programok mellett a partnerek által megjelenített kiállításon is megismerkedhettek megoldásainkkal.

Az első nap szakmai programját Lakatos András, majd Horváth Gábor Károly a közösségi közlekedés előtt álló kihívások ismertetésével nyitotta meg.

Szíjártó Lajos előadásában a végéhez közeledő BKK Futár projekt tapasztalatairól, Móricz László a fedélzeti megoldásainkról, Zelenyánszki László az elmúlt év projektjeinek tapasztalatairól beszélt, majd Szabó Péter videokonferencia előadása zárta a szakmai napot, amely során a siófoki konferencia résztvevői betekinthettek a Budafoki úti Future Zone-ban zajló ügyfélélménynap néhány pillanatába.

Másnap a felhő alapú CRM megoldásokat Solymosi Erik ismertette, az automatákról Pataki Viktória, a közösségi kerékpáros rendszerekről pedig Auer Gábor tartott előadást, amelyet egy közös tesztbringázás követett a parkolóban elhelyezett kerékpártárolókban parkoló kerékpárokon, szemléltetve a szolgáltatást.


Vissza