Steven Frantzen előadás

Az Európában, Közel-Keleten és Afrikában folytatott tanácsadói tevékenység teljes körű felelőseként Steve Frantzen-nek, az IDC alelnökének egyedülálló és szakavatott rálátása van az informatikai és távközlési piacok fő tendenciáira.

Részletek

Tudósítások a Symposiumról

A T-Systems Magyarország november 15.-i Symposiumáról több fórumon is jelent meg tudósítás, ezekből válogattunk.

Részletek

Egyesítés

Hazánk egyetlen teljes körű infokommunikációs technológiai (IKT) termékportfólióval rendelkező szolgáltatójaként kezdi megújult működését a T-Systems Magyarország Zrt. 2012. október 1-jén. Az új, 100%-os Magyar Telekom-tulajdonban lévő vállalat, négy nagy múltú, a hazai piacon meghatározó iparági szereplő egyesítésével jön létre.

Részletek

Találjuk ki együtt a jövőt!

A T-Systems Magyarország Symposium 2012 elnevezésű szakmai konferenciáján több mint ötven előadóval, kilenc tematikus szekcióban várta az érdeklődőket 2012. november 15-én a Budapesti Kongresszusi Központban.

Részletek

iOS és Android mobilalkalmazás

Töltse le okostelefonjára a Symposium mobilalkalmazást, hogy percre kész információkkal rendelkezzen a rendezvény ideje alatt!

Részletek

Az elektronikus levéltár megvalósítása Magyarországon

Megkezdődhet Magyarországon az Elektronikus levéltár gyakorlati megvalósítása, miután a projektet irányító Konzorcium megkötötte a generálszállítói szerződést a T-Systems Magyarország Zrt-vel. A magyarországi Elektronikus Levéltár az Európában legelterjedtebb szoftvermegoldások adaptálását tűzte ki célul - olyan európai országok megoldásait veszi át, mint pl. az Egyesült Királyság, Németország, Hollandia, Svájc és Ausztria. A magyar rendszer felépítésének fontosabb lépéseit ismertették kedden Budapest Főváros Levéltárában a Konzorcium tagjai, a Magyar Nemzeti Levéltár, Budapest Főváros Levéltára és a Nemzeti Infokommunikációs Szolgáltató Zrt. munkatársai. Az Elektronikus levéltár célja, hogy lehetőséget biztosítson nagy mennyiségű elektronikus iratanyag pontos, naprakész nyilvántartására, feldolgozására, közzétételére és tartós megőrzésére.

Részletek

Kövessen minket a Facebook-on!

Oldalunkon keresztül folyamatosan tájékozódhat a T-Systems Magyarország Symposium 2012–vel kapcsolatos legfontosabb információkról és legfrissebb hírekről. Kommentálja posztjainkat, ossza meg velünk és olvasóinkkal véleményét az IT-iparágat érintő kérdésekről!

Részletek

Blog

    Az RSS csatorna nem elérhető.
További bejegyzések