Programunkra az összes szabad hely betelt, a regisztrációt lezártuk. Köszönjük az érdeklődést!

DIGITÁLIS OKTATÁS MEETUP
Legyél Te is Informatikus! program része

A Legyél Te is Informatikus! programunk keretén belül november végén szeretettel várjuk a tanárokat és középiskolás diákokat a Digitális Oktatás Meetupra székházunkba. A tanároknak DIGITÁLIS PEDAGÓGUS KÉPZÉSSEL, KREDITSZERZÉSI LEHETŐSÉGGEL készülünk, illetve lehetőséget biztosítunk egy DIGITÁLIS TANTEREM kipróbálására is. A diákok többek között megismerkedhetnek a programozás rejtelmeivel egy igazi LEGO robot segítségével.

Időpont
2019. november 28. 13:00 – 17:00
Helyszín
Magyar Telekom székház, Budapest, Könyves Kálmán krt. 36, 1097


Részletes program a tanároknak ITT, a diákoknak pedig ITT érhető el.

Tanár vagyok
Válj digitális pedagógussá most! Digitális Oktatás Meetupunkon olyan eszközöket, módszereket mutatunk meg, amelyek a tanórákat a digitalizáció segítségével izgalmasabbá teszik a fiatalok számára. A képzés alatt kreditszerzésre is lesz lehetőség.

Diak vagyok
Ha szeretnél egy igazi LEGO robotot programozni, érdekel az IoT világa, vagy csak tudni szeretnéd, hogy milyen egy nagyvállalatban dolgozni, akkor gyere el a Digitális Oktatás Meetupra november 28-án.

Tájékoztatjuk a résztvevőket, hogy a tömeg rendezvényen kép és hangfelvétel készül, amelyre a tömegrendezvényre vonatkozó szabályok vonatkoznak.


Az adatkezelési tájékoztató itt érhető el.

Naptárbejegyzés