Egy meetup, ahol nincs bullshit - mellébeszlés, mert minket sem az érdekel! Gyere, dumáljunk közösen, valós példákon keresztül! A meetup-sorozatunk második állomásának alkalmával a Kiberbiztonság lesz terítéken. 

IDŐPONT
2022.06.16., csütörtök délután, 18 órától (17:30-tól kapunyitás)

HELYSZÍN
HubHub (Budapest, Király u. 26, 1061, Twentysix bejáratánál), 1. emelet, emellett online is követhetitek eseményünket.
Offline regisztráció
Online regisztráció
Mire számíthatsz?

Kötetlen, laza hangvételű, inspiráló előadások, eszmecserék, kérdezz-felelek, evés-ivás, sörözés

Tudj meg többet a kibervédelem és incidenskezelés titkairól!

Az események és az incidensek kezelése, az üzleti, állami, magántitkok védelme és az üzletmenet, a szervezet működése és egyáltalán a magánéletünk megfelelő működése érdekében a kiberbiztonság kiemelten fontos tényezővé vált. Mindez megbolygatja a digitális komfortzónánkat. Képesnek kell lennünk kiszűrni a beérkező támadásokat és ami még fontosabb, hogy mindezekre időben tudjanak reagálni a megfelelő eszközökkel, amelyeket folyamatosan fejleszteni kell.
Átkerülünk a fizikai színtérről az online térben vívott harcokba, ahol már hadszíntér szintre emelkedett a kibertér és folyamatosan fokozódik a kibertámadások mennyisége. Egyre több eszköz, egyre nagyobb támadási felületet jelent. Ezért a meetup egyik központi témája a kiber fenyegetettség, amely szinte már a mindennap, ha nem is a szemünk előtt, de zajlik. 

Milyen programok várnak rád?

Fontos, hogy több oldalról megvitassuk ezt a témát, több nézőpontot fogunk ütköztetni, amely magában foglalja a MI és a társadalmi megközelítést is. Nem a felszínt kapargatjuk, hanem mélyen elemezni fogjuk a témákat.

 

Naptárbejegyzés

Korábbi eseményünk

Kubernetes meetup