Magentaland
 

Szia!


IGEN, idén is lesz MAGENTALAND! Ugye te is ott leszel szeptember 28-án, 2023 legnagyobb magenta eseményén!?

Gyere, és lépj be a MESTERSÉGES INTELLIGENCIA világba, ahol átélheted, hogy a magenta nem csak egy szín: benne van minden, ami feldob, inspirál, kikapcsol, meglep, felvillanyoz, szórakoztat!

Reggeltől különleges programokkal várunk az aulában, a belső kertben, a Puskásban, a Futurezoneban és a Living Culture térben (7E151 közösségi tér), délután pedig folytatjuk az MVM Dome-ban, ahol az LS tagokkal együtt pillantunk a digitális jövőbe.

A napot egy fantasztikus bulival zárjuk: idén a Halott Pénz érkezik Magentalandre és teszi fel a koronát az estére extra fellépőkkel és kirobbanó hangulattal. Hogy még teljesebb legyen az élmény, idén a koncertre és az azt követő partira most te is meghívhatsz egy plusz vendéget. Ha van olyan barátod, családtagod, ismerősöd, akiknek megmutatnád a meganta életérzést, ne felejtsd el regisztrálni az esti bulira.

Szeptember 28. 9:00 - 24:00
Telekom Székház és MVM Dome

A HQ-ban lévő programokat napközben bármikor megnézheted, viszont az MVM Dome programokra mindenképp regisztrálj szeptember 22-ig az e-mail címedre kapott linken keresztül!

Akkor regisztrálj, ha már kitaláltad, hogy kit viszel magaddal, mert a vendéged nevét külön meg kell majd adnod.


FONTOS!

Ha az Értékesítés vagy a műszaki kiszolgálás igazagatóságon dolgozol, kérjük, hogy részvételi igényedet még a regisztráció előtt egyeztesd vezetőddel. Az Ügyfélszolgálati igazgatóság kollégái számára hamarosan érkezik külön tájékoztatás az eseményen való részvétellel kapcsolatban, kérjük ezt mindenképp várd meg, és olvasd el a regisztráció előtt!

A regisztrációnál gyűjtjük a vidéki transzfer igényeket is. Ha busszal tervezel jönni, akkor a regisztráció határideje szeptember 15.!

Gyere el, és színezzük meg együtt a Könyves Kálmán körút mindkét oldalát magentával!

Részletekért figyeld a Teleportált és az e-mailjeidet!
Találkozzunk szeptember 28-án!

a Szervezők
 

Naptárbejegyzés