Programok


Időpont
Program
Előadók
Információtár
09:50 - 10:00
Bemutatkozik a T-Systems Magyarország, a hazai piacvezető ICT szolgáltató (Q épület - Aula )
Tápai Tamás
ágazatigazgató - Üzleti megoldások, T-Systems Magyarország

13:50 - 14:00
Telekom-T-Systems gyakornoki program (Q épület - Aula )
Németh Kinga
Sourcing specialist, T-Systems Magyarország

11:50 - 12:00
Zsarolóvírustól az erőműhackelésig (Q épület - Aula )
Keleti Arthur
TSM IT biztonsági stratégája, T-Systems Magyarország

14:10 - 14:15
Sorsolás - eredményhirdetés (Q épület - Aula )
07:00 - 15:00
Terepasztal (Q épület - Aula )

A T-Systems digitális város és közösségi közlekedés megoldásait mutatjuk be Miniversum formában. 

07:00 - 15:00
Security Kiosk (Q épület - Aula )

Biztonságos környezetben a szervezeteknek folyamatos ellenőrzés alatt kell tartaniuk a hálózat be- és kiáramló adatait, hogy megvédjek a rendszert a potenciális fenyegetésektől és megelőzzék a kényes adatok kiszivárgását.  A TSM Kiosk egy ellenőrző pontként védi a szervezeteket azáltal, hogy az USB meghajtók és más média eszközök felől érkező digitális tartalmakat képes ellenőrizni, kontrollálni és szükség esetén fertőtleníti, mielőtt azok a biztonságos hálózatba kerülnek.

07:00 - 15:00
Smart City leapmotion (Q épület - Aula )

A 3D technológián alapuló alkalmazás egy egyedi vezérléssel bemutatja, hogy a T-Systems Magyarország, egy városrészt milyen okos szolgáltatásokkal tehet élhetőbbé az ott lakó és dolgozó emberek számára, legyen szó okos mérésről, intelligens energia menedzsmentről vagy közvilágításról, e-parkolásról, okos kioszkokról és padokról, környezetmonitoringról, vagy akár közösségi közlekedés menedzsmentről.

07:00 - 15:00
Aximmetry (Q épület - Aula )

A szemünk előtt zajlik az autó és az autózás gyökeres átalakulása. Az iparágat jellemző úttörő innovációknak köszönhetően sorra jelennek meg a forradalmi megoldások a járműfejlesztés és gyártás (ipar 4.0), az autó és digitális nóvumok találkozásában (Önvezető elektromos autó) és az autóhasználati szokásokban (Smart Parking). Az Aximmetry 3D-s alkalmazásában interaktív módon próbálhatók ki az ipar vertikumban megjelenő innovatív, "Industrie 4.0 – ready" megoldások.

07:00 - 15:00
Vanda sörcsap (Q épület - Aula )

Az Advanced IVR Framework (AIF) egy olyan szoftvermegoldás, amely lehetővé teszi önkiszolgáló alkalmazások készítését, üzemeltetését, riportolását és dokumentálását mind az IVR, mind az okostelefonos csatorna számára. Segítségével az üzleti felhasználók módosíthatják az alkalmazásokat programozói tudás és az IT bevonása nélkül is, miközben azok használatáról teljes körű, üzleti szemléletű riportokból tájékozódhatnak. Ezt a szoftvermegoldást demózzuk egy virtuális asszisztensen keresztül, aki az érdeklődést sörrel jutalmazza. 

07:00 - 15:00
VR-szemüveg (Q épület - Aula )

A virtuális szemüvegen keresztül a digitális jövő tárul fel, amit a T-Systems nyújt ügyfeleinek. 

07:00 - 15:00
360 fokos kamera (Q épület - Aula )

A kamera segítségével 360 fokos fotót készíthetnek a résztvevők, amin barátaikkal együtt látszódnak.

07:00 - 15:00
IoT Demo board (Q épület - Aula )

Az Internet of Things, azaz a dolgok internete a közeljövőben igen komoly hatással lesz az egyéni felhasználók életére és a vállalatok működésére is. Az IoT újraoszthatja a szerepeket a piacon. Annak érdekében, hogy az egyes piaci szereplők az IoT világában meghatározóak tudjanak maradni, új képességeket kell elsajátítaniuk. Ezen új látásmódot és képességeket mutatjuk be az IoT demo board-on.

07:00 - 15:00
VGO robot (Q épület - Aula )

A VGO robot személyes jelenlétet biztosít bárhol és bármikor anélkül hogy a fizikailag ott lennénk a helyszínen a teljes vizuális és auditív élmény biztosításával.
Ez a robottechnika kiválóan használható az egészségügyben, oktatásban, üzleti életben dolgozók esetén, mint pl.: ápolók, orvosok, diákok, egyetemi hallgatók, távoli munkavégzők, korházi , stb. esetében.

Az esemény helyszíne

Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem
1117. Budapest, Magyar tudósok körútja 2. Q. épület Aula Kapcsolat

Naptárbejegyzés