Egy meetup, ahol nincs bullshit, mert minket sem az érdekel! Gyere, dumáljunk közösen, valós példákon keresztül! A meetup-sorozatunk első állomásának alkalmával a Kubernetes lesz terítéken. Minden, ami Kubernetes, minden, amin jó kattogni! 

IDŐPONT
2022.05.03., kedd délután, 18 órától (17:30-tól kapunyitás)

HELYSZÍN
Liftoff (Budapest, Weiner Leó u. 4, 1066), emellett online is követhetitek eseményünket.

Mire számíthatsz?

Kötetlen, laza hangvételű, inspiráló előadások, eszmecserék, kérdezz-felelek, evés-ivás, sörözés

Merülj el velünk a Kubernetes rejtelmeiben!

2022-ben a Kubernetes jelentőségét talán már senkinek nem kell bemutatni, hiszen toronymagasan a legelterjedtebb konténer menedzsment platform. Mára sok hazai cég használja élesben, ráadásul nem csak menedzselt formában valamely publikus felhőszolgáltatónál, hanem számos esetben saját production-ready vanilla K8s rendszert futtatva.

Milyen programok várnak rád?

Meetupunkon arra kaphatsz választ, hogy milyen élesben dolgozni Kubernetes környezetben, akár CI/CD folyamat kialakításánál, akár alkalmazás üzemeltetésnél.

Első témánk egy Kubernetes platformok közötti migrációt fog bemutatni, innen átnyargalunk a K8s-ben megvalósított CI/CD folyamatokra és végül alkalmazásüzemeltetési oldalról is megvizsgáljuk a platform nyújtotta előnyöket. A szünet után egy eszmecserével folytatjuk az estét.
Szó fog esni arról is, hogy miért válasszuk a Kubernetest, mik szólnak mellette vagy ellene? További izgalmas témák lesznek még terítéken.

 

 

Naptárbejegyzés