T-Systems Magyarország Symposium 2012

Találjuk ki együtt a jövőt!

Kedves Vendégeink!
Kedves Ügyfeleink és Partnereink!

A vártnál is nagyobb érdeklődés övezte a T-Systems Magyarország Symposiumát: a Budapesti Kongresszusi Központ egy napra megtelt inspiráló gondolatokkal, a jövő kihívásait tudatosan felvállaló szakemberekkel.

Konkrétabban fogalmazva: a teljes délelőtt plenáris előadások programján egy színházteremnyi érdeklődő vett részt: közel 1100 résztvevő.

Délután 9 tematikus szekcióban 65 előadó, összesen 52 előadás, 8 szponzori és 10 T-Systems-es stand várta vendégeinket a helyszínen, ahol a
T-Systems Magyarország és partnercégeink szakértői válaszoltak az érdeklődők felmerülő kérdéseire.

A nap végén sor került az iparág döntéshozóinak kerekasztal beszélgetésére, amely a maga kötetlenségével lehetőséget biztosított arra, hogy a szektort leginkább érintő kérdésekről és a legújabb innovatív megoldásokról is beszélgethessünk.

A szakmai párbeszéd fonalát azonban nem ejtjük el a Symposium lezárultával: résztvevőink részére honlapunkon elérhetővé tettük a Symposiumról készült összefoglaló videónkat, fotóinkat, és az előadók prezentációit is.

Bízom benne, hogy jövőre is találkozunk és a T-Systems Magyarország Symposium minden meglévő és leendő ügyfelünk, partnerünk 2013-as naptárába bekerül majd.

Ezúton szeretném megköszönni minden kedves résztvevőnek, legyen akár ügyfelünk, akár partnerünk, akár meghívott előadónk, akár munkatársunk, hogy november 15-én sikerült bebizonyítanunk: együtt lehetséges!

Üdvözlettel,
Budafoki Róbert
a T-Systems Magyarország vezérigazgatója

Naptárbejegyzés

Támogató partnereink

Szakmai együttműködő partnereink

Média partnereink