Rékasi Tibor - Symposium 2014 beharangozó videó

Az idei Symposium fókuszában maga az ügyfél áll. A T-Systems Magyarország arra törekszik, hogy transzformációs partnerként minden ügyfelét segítse a digitális átmenetben. Így a cégek is arra tudnak koncentrálni, ami nekik a legfontosabb: a saját ügyfeleikre. Az üzleti kihívásokra léteznek technológiai válaszok. Mi azon dolgozunk, hogy ezeket megadjuk. Részletek

Bende Richárd (Egészségügyi szekció)

Az orvostudomány fejlődése, az öregedő népesség és a növekvő költségek jelentik az egészségügyi ágazat legnagyobb kihívásait. Az infokommunikációs megoldások segíthetnek növelni az egészségügyi ellátórendszer hatékonyságát és a jobb betegellátást. Egészségügyi szekciónkban olyan megoldásokat mutatunk be, amelyek támogatják ezeket a célokat.
 
Interjú Bende Richárd üzletág igazgatóval (Egészségügy) Részletek

Bukits Róbert (Nemzetközi szekció)

Idén először indul nemzetközi fókuszú szekció a Symposiumon, amelynek keretében a T-Systems Magyarország nemzetközi szakértői bemutatják cégünk regionális kompetenciáit, így többek között kelet-közép-európai e-Health Kompetenciaközpontunkat, az SAP Business One regionális értékesítésének lehetőségeit illetve cloud-képességeinket.
 
Interjú Bukits Róbert ágazatigazgatóval (Nemzetközi kapcsolatok) Részletek

Kalmár Ákos (Pénzügyi szekció)

Az új technológiák megjelenése és a folyamatosan változó kompetitív helyzet rugalmas alkalmazkodást követel meg a pénzintézeti szektortól, amelyre egy adaptív stratégia lehet a megfelelő válasz. A Symposium tematikus szekciójában azt vizsgáljuk, mely technológiai megoldások támogatják a döntéshozókat egy ilyen stratégia kialakításában.
 
Interjú Kalmár Ákos üzletág igazgatóval (Pénzintézetek) Részletek

Rékasi Tibor - Symposium 2013 összefoglaló videó

2013. november 13-án mintegy 1500 érdeklődő látogatott el a Budapest Kongresszusi Központba, ahol közel 60 előadó segítségével tekintettük át az infokommunikációs ágazat aktuális kérdéseit és várható középtávú trendjeit. Részletek

Desszert különlegességek

Kóstolja meg Sallay Fanni desszert különlegességeit a Symposiumon!

A Cake Shop egyik létező cukrászdával sem hasonlítható össze. Az ország első interaktív édességüzletében te is alkothatsz, sőt, alkoss is, ha jót akarsz. Az elkényeztetésünk több fronton zajlik. Először is olyan szépséges kész süteményekbe botlik az ember, hogy amellett nehéz elmenni, látni, hogy itt minden házilag készül.
  Részletek

Symposium 2014 

Symposium 2014 mobilapplikáció


       ANDROID                            iOS