SZAKÉRTŐI ARÉNAInnovatív bemutatóterünkben, a JövőTérben Szakértői Arénát alakítunk ki annak érdekében, hogy vendégeink a plenáris program és a szekciók előadásainak meghallgatásán túl személyes konzultáció keretében találkozhassanak a T-Systems Magyarország szakembereivel.
Felkészült szakértő kollégáink, olyan, az infokommunikáció területét érintő kérdésekben segítenek vendégeinknek az eligazodásban, mint amilyen a Big Data, az M2M, az IT-alapinfrastruktúrát érintő kérdések, a kommunikációs megoldások, a szerverkonszolidációhoz kapcsolódó kérdések, vagy éppen a digitális város témaköre.
A JövőTérben emellett vállalatunk idén a cloud, az egészségügy és a közlekedési terület legújabb megoldásait és fejlesztéseit is bemutatja önálló kiállítási standokon.
A Szakértői Aréna a JövőTér központi helyén a rendezvény teljes ideje alatt vendégeink rendelkezésére áll.


Amennyiben szeretne a személyes konzultáció lehetőségével élni, kérjük regisztrációs felületünkön jelölje meg az Ön által preferált témát.

Egészségügy stand

Tudásunkat, tapasztalatainkat, innovatív termékeinket szeretnénk azok szolgálatába állítani, akik az emberek egészségéért akarnak tenni idehaza vagy akár külföldön. Ehhez a misszióhoz rendelkezésünkre áll az a sokrétű portfólió, amely a T-Systems Magyarország Zrt. Egészségügyi Üzletágában megtalálható. Küldetésünknek tekintjük, hogy olyan, a mai kor színvonalának megfelelő műszaki-technikai megoldásokat kínáljunk, amelyek egyben költséghatékony ellátást is biztosítanak.
Megoldásaink egy jelentős része, a bevezetés utáni megtakarításokból is finanszírozható. A kiállításunkon megismerkedhetnek az infokommunikációs eszközökkel támogatott diagnosztikus-, terápiás-, távfelügyeleti eljárással, amellyel az egészségügyi szakszemélyzet beteg melletti „jelenléte” online elektronikus kapcsolaton keresztül – távolról oldható meg. A kiállítói térben kipróbálhatóak azok a telemedicinális fejlesztések, amelyek költséghatékony és innovatív kommunikációt biztosítanak az ellátó intézmény és a beteg között. Azt is bemutatjuk, hogyan tudja támogatni a T-Systems Magyarország Zrt. a fiatal orvosok világszínvonalon történő továbbképzését.

Vissza

 

INNOVATÍV KIÁLLÍTÓTÉRA Budapesti Kongresszusi Központban a plenáris előadásokon és a tematikus szekciókon kívül a résztvevőknek lehetősége nyílik arra is, hogy kipróbálják a Magyar Telekom és a T-Systems Magyarország leginnovatívabb megoldásait a JövőTér elnevezésű kiállítótérben. Idén olyan installációkkal készülünk, amelyek közelebbi bepillantást engednek cégünk trendeket egyaránt követni és meghatározni képes termékeibe és szolgáltatásaiba is.
Ez alkalommal többek között a közlekedés, az egészségügy, a felhő és az digitális város kerülnek terítékre összesen két szinten és 600 négyzetméteren.


 

Symposium 2014 mobilapplikáció


       ANDROID                            iOS

Támogató partnereink

Gyémánt fokozatú támogatónk

Cisco

Kiemelt technológiai támogatónk

HP

Arany fokozatú támogatóink

Alcatel

Avaya

Avnet

BlackBerry

IBM

Microsoft

Oracle

SAS

Kiemelt nemzetközi partner

SAP

Ezüst fokozatú támogatóink

Dell

EMC

McAffe

Toshiba

Szakmai együttműködő partnereink

Szakmai együttműködő partnerünk

IDC

Együttműködő partnereink

Együttműködő partnereink

MobileIron

servicenow

Média partnereink

Média partnereink

Figyelő

ITBusiness

napi gazdaság

Origo

Portfolio.hu