SZAKÉRTŐI ARÉNAInnovatív bemutatóterünkben, a JövőTérben Szakértői Arénát alakítunk ki annak érdekében, hogy vendégeink a plenáris program és a szekciók előadásainak meghallgatásán túl személyes konzultáció keretében találkozhassanak a T-Systems Magyarország szakembereivel.
Felkészült szakértő kollégáink, olyan, az infokommunikáció területét érintő kérdésekben segítenek vendégeinknek az eligazodásban, mint amilyen a Big Data, az M2M, az IT-alapinfrastruktúrát érintő kérdések, a kommunikációs megoldások, a szerverkonszolidációhoz kapcsolódó kérdések, vagy éppen a digitális város témaköre.
A JövőTérben emellett vállalatunk idén a cloud, az egészségügy és a közlekedési terület legújabb megoldásait és fejlesztéseit is bemutatja önálló kiállítási standokon.
A Szakértői Aréna a JövőTér központi helyén a rendezvény teljes ideje alatt vendégeink rendelkezésére áll.


Amennyiben szeretne a személyes konzultáció lehetőségével élni, kérjük regisztrációs felületünkön jelölje meg az Ön által preferált témát.

IT alap infrastruktúra (hálózatok, security)

A hálózati infrastruktúra – legyen az vezetékes vagy vezeték nélküli, szolgáltatói, vállalati, beltéri vagy kültéri – a kommunikáció alapja. Mivel a kommunikáció hiánya vagy sérülékenysége jelentős pénzügyi veszteségeket okoz, illetve a vállalat üzleti folyamatait veszélyeztetheti, ezért a megfelelő hálózat tervezése, kialakítása az IT stratégiában is egyre fontosabb szerepet játszik.
 
A hálózatok tervezése során kiemelten fontos szempont a menedzselhetőség és a védettség, valamint az, hogy a hálózat a szervezet kritikus folyamataira nézve non-stop üzemeltetést biztosítson. A vállalati hálózati infrastruktúra optimális kialakítása és működtetése lehetőséget biztosít a hálózatra épülő IT rendszerek és alkalmazások konszolidált, ezáltal költséghatékony kialakítására. Kollégáink segítenek eligazodni a lehetőségek közt, hogy tervezhetőbbé váljon egy modern hálózat (akár elérhető havidíjas) kialakítása.

Szakértők:
Tóth Tibor, Zsámboki Tibor

Vissza

 

INNOVATÍV KIÁLLÍTÓTÉRA Budapesti Kongresszusi Központban a plenáris előadásokon és a tematikus szekciókon kívül a résztvevőknek lehetősége nyílik arra is, hogy kipróbálják a Magyar Telekom és a T-Systems Magyarország leginnovatívabb megoldásait a JövőTér elnevezésű kiállítótérben. Idén olyan installációkkal készülünk, amelyek közelebbi bepillantást engednek cégünk trendeket egyaránt követni és meghatározni képes termékeibe és szolgáltatásaiba is.
Ez alkalommal többek között a közlekedés, az egészségügy, a felhő és az digitális város kerülnek terítékre összesen két szinten és 600 négyzetméteren.


 

Symposium 2014 mobilapplikáció


       ANDROID                            iOS

Támogató partnereink

Gyémánt fokozatú támogatónk

Cisco

Kiemelt technológiai támogatónk

HP

Arany fokozatú támogatóink

Alcatel

Avaya

Avnet

BlackBerry

IBM

Microsoft

Oracle

SAS

Kiemelt nemzetközi partner

SAP

Ezüst fokozatú támogatóink

Dell

EMC

McAffe

Toshiba

Szakmai együttműködő partnereink

Szakmai együttműködő partnerünk

IDC

Együttműködő partnereink

Együttműködő partnereink

MobileIron

servicenow

Média partnereink

Média partnereink

Figyelő

ITBusiness

napi gazdaság

Origo

Portfolio.hu