SZAKÉRTŐI ARÉNAInnovatív bemutatóterünkben, a JövőTérben Szakértői Arénát alakítunk ki annak érdekében, hogy vendégeink a plenáris program és a szekciók előadásainak meghallgatásán túl személyes konzultáció keretében találkozhassanak a T-Systems Magyarország szakembereivel.
Felkészült szakértő kollégáink, olyan, az infokommunikáció területét érintő kérdésekben segítenek vendégeinknek az eligazodásban, mint amilyen a Big Data, az M2M, az IT-alapinfrastruktúrát érintő kérdések, a kommunikációs megoldások, a szerverkonszolidációhoz kapcsolódó kérdések, vagy éppen a digitális város témaköre.
A JövőTérben emellett vállalatunk idén a cloud, az egészségügy és a közlekedési terület legújabb megoldásait és fejlesztéseit is bemutatja önálló kiállítási standokon.
A Szakértői Aréna a JövőTér központi helyén a rendezvény teljes ideje alatt vendégeink rendelkezésére áll.


Amennyiben szeretne a személyes konzultáció lehetőségével élni, kérjük regisztrációs felületünkön jelölje meg az Ön által preferált témát.

Mobil és webes vállalati alkalmazások

A webes, böngészőben futó alkalmazások már hosszú ideje jelen vannak a vállalati alkalmazások körében.  Könnyű adminisztrálhatóság és alacsonyabb működtetési illetve karbantartási költségek jellemzik. A webes alkalmazás fejlesztési technológiák, a mobil internet valamint a kereskedelmi forgalomban is elérhető mobil eszközök (tabletek, okostelefonok) fejlődése – alacsonyabb bekerülési költségen – új alkalmazási lehetőségek előtt nyitja meg az utat.
A ma elérhető eszközök és technológiák révén elérhető közelségbe kerültek a hatékony munkavégzést lehetővé tevő – irodától, számítógéptől független – terepen is alkalmazható megoldások. A T-Systems Magyarország Zrt. – felhasználva a vállalati alkalmazások területén szerzett több évtizedes szakmai tapasztalatát  – célul tűzte ki, hogy ügyfelei számára hatékonyabb munkavégzést lehetővé tevő megoldásokat nyújt, és fejleszti az új generációs mobil és webes megoldásokat. Ezekkel a megoldásokkal szakértőink várják az érdeklődőket!

Szakértők:
Kajtor Dániel, Kerécz Attila
 

Vissza

 

INNOVATÍV KIÁLLÍTÓTÉRA Budapesti Kongresszusi Központban a plenáris előadásokon és a tematikus szekciókon kívül a résztvevőknek lehetősége nyílik arra is, hogy kipróbálják a Magyar Telekom és a T-Systems Magyarország leginnovatívabb megoldásait a JövőTér elnevezésű kiállítótérben. Idén olyan installációkkal készülünk, amelyek közelebbi bepillantást engednek cégünk trendeket egyaránt követni és meghatározni képes termékeibe és szolgáltatásaiba is.
Ez alkalommal többek között a közlekedés, az egészségügy, a felhő és az digitális város kerülnek terítékre összesen két szinten és 600 négyzetméteren.


 

Symposium 2014 mobilapplikáció


       ANDROID                            iOS

Támogató partnereink

Gyémánt fokozatú támogatónk

Cisco

Kiemelt technológiai támogatónk

HP

Arany fokozatú támogatóink

Alcatel

Avaya

Avnet

BlackBerry

IBM

Microsoft

Oracle

SAS

Kiemelt nemzetközi partner

SAP

Ezüst fokozatú támogatóink

Dell

EMC

McAffe

Toshiba

Szakmai együttműködő partnereink

Szakmai együttműködő partnerünk

IDC

Együttműködő partnereink

Együttműködő partnereink

MobileIron

servicenow

Média partnereink

Média partnereink

Figyelő

ITBusiness

napi gazdaság

Origo

Portfolio.hu