Émile
FILOZÓFIA
Az Émile Buda kulináris törzshelye. Egy közösségi tér, amely - legyen szó reggeliről, üzleti tárgyalásról, ebédről, könnyű délutáni falatokról, családi vacsoráról, vagy sütemény elvitelről, - bármilyen igényt ki tud elégíteni. A vendégeink a legjobb minőséget kapják családias, közvetlen környezetben.
SÉF: KÖVÉR GERGELY, JÓVÉR FERENC
MENÜAJÁNLAT
EBÉD - FALATOK
• Buggyantott tanyasi tojás, burgonyahab, szarvasgomba
• XXI. századi Gerbeaud szelet
VACSORA - FALATOK
• Vörösboros fekete lábú kakas pástétom
• Émile szelet
ALAPANYAGOK
A ház minden egysége a legjobb minőségű, friss és szezonális alapanyagokból dolgozik, és nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy lehetőleg magyar termelőktől szerezzük be azokat. Saját – egyelőre kísérleti jellegű - gazdálkodásunk is van, melynek terményeit egyre nagyobb mennyiségben használjuk fel.
TECHNOLÓGIA
A fenntarthatóság szempontjait nem csak az alapanyagok, hanem a használt konyhatechnológiák esetében is szem előtt tartjuk. Csak a legjobb technológiai eszközökkel, a legnagyobb hatékonysággal dolgozunk az energiatudatosság jegyében.
Vissza