MENÜAJÁNLAT
• Gímborjú& mangalica "májashurka" erdei som fagylalt
• Szárított szarvas sonka füstölve, áfonya espuma édes gorgonzola
• Ponty kolbász, ecetes pisztráng, lencse saláta quice
ALAPANYAGOK
„A menü kialakításánál nagy észben helyben előállított alapanyagokat használtunk fel. Abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy egy hektáros saját birtokunk terményei mellett a Duna, a Börzsöny és az Ipoly völgye terményei és tenyésztett valamint vadállatai bőséges választékot szolgáltat vendégeink változatos és egészséges étkezéséhez. Kiváló kapcsolatot ápolunk a szomszédos gazdákkal és tanyákkal, akiktől mindig friss és ízletes hozzávalókat tudunk beszerezni. „
TECHNOLÓGIA
„A kiváló minőséghez és a változatossághoz a tehetségen és tapasztalaton felül a konyhában is egyre nagyobb mértékben járul hozzá a tudomány. A trendeket követve, ugyanakkor a hagyományokat is szem előtt tartva szenvedélyesen újítunk és kísérletezünk a modern lehetőségeket felhasználva. A fakanál mellett gyakran kerülnek elő a kronométer, a precíziós hőmérő és a különféle programozható konyhatechnológiai berendezések is.„