Olimpia Étterem
FILOZÓFIA
„A gasztronómia mindenkinek jár - Önnek is!
Az Olimpia Étteremben arra vállalkozunk, hogy az igényes étkezési kultúra nimbuszát erősítve, minél szélesebb körben vágyat ébresszünk a gasztrokulturális sokszínűségre. Küldetésünk, hogy felkutassuk és bemutassuk a világ legkülönlegesebb hozzávalóit.”
Séf: ÁDÁM CSABA, KIS SÁNDOR
MENÜAJÁNLAT
• Tökéletes tojás, szarvasgomba, burgonyahab
• Fűszeres halászlé, pontyropogóssal
• Jércemáj, füstölt tokhal, birsalma, csípős paprika
ALAPANYAGOK
„Minden nap más. A kifogástalan minőségű kézműves, szezonális és diverzifikált alapanyagok túlnyomó részét az arra szakosodott őstermelők, biogazdák – külföldi áru esetén, kiterjedt kapcsolati hálóval rendelkező szakemberek – személyesen szállítják.”
TECHNOLÓGIA
„Modern technológia a tradíciók és a kreativitás szolgálatában. Éttermünkben különleges eljárással, friss alapanyagokból készült, tradicionálisan magyar és nemzetközi étkek találhatók, melyeket a mai kor gasztronómiai kihívásai hívtak életre. Csak frissen beszerzett vagy sous-vidált alapanyagokkal dolgozunk.”
Vissza