MENÜAJÁNLAT
• Házilag füstölt pisztráng, kecskesajt, uborka, rizs chips
• Lazac tatár, fermentált karalábé, avokádó
• Stracciatella, pestos kuszkusz, paradicsom lekvár
• Marha carpaccio, sült hagymás majonéz, borjúláb chips
Csokoládés macaron
ALAPANYAGOK
„Arra törekszünk, hogy kizárólag friss, saját termelésű illetve regionális alapanyagokat használjunk, legyen szó akár állati, akár növényi eredetű hozzávalókról. Büszkék vagyunk arra, hogy egyre több alapanyagot termelünk házilag, ezáltal ellenőrzött, magas minőséget és folyamatosan megújuló választékot biztosíthatunk.”
TECHNOLÓGIA
„Megnyitásunk évében, 2010-ben éttermünket az Alexandra Étteremkalauz, az első független magyar éttermi kalauz Alexandra Éremmel és ,,Biztató Kezdet” különdíjjal tüntette ki. Eltökélt szándékunk azóta is, hogy a világszintű konyhatechnológia alkalmazásával különleges ízeket vonultathassunk fel a tányéron.”