Szekciók a Symposiumon 2014-ben

A Symposium délutánján idén 12 tematikus szekcióban a T-Systems Magyarország, a partneri ökoszisztémájához kapcsolódó vállalatok szakértői és ügyfelek előadásaival várjuk az érdeklődőket. Az egyes szekciók fókuszába idén azokat a megoldásokat helyezzük, amelyek meghatározzák egy-egy vállalat versenyképességét és működésének hatékonyságát, de bemutatjuk a T-Systems Magyarország és partnerei által elért technológiai eredményeket is az egyes megatrendek fényében.
Tudjon meg Ön is többet szekcióinkról! 

Egészségügyi szekció

Az orvostudomány fejlődése, az öregedő népesség és a növekvő költségek jelentik az egészségügyi ágazat legnagyobb kihívásait. Az infokommunikációs megoldások segíthetnek növelni az egészségügyi ellátórendszer hatékonyságát és a jobb betegellátást. Egészségügyi szekciónkban olyan megoldásokat mutatunk be, amelyek támogatják ezeket a célokat.

Interjú Bende Richárd üzletág igazgatóval (Egészségügy)
Hogyan járul hozzá a T-Systems Magyarország a magyar egészségügy helyzetének javításához?
A T-Systems Magyarország az egészségügyet kiemelten fontos területként kezeli. Nem véletlenül, hiszen elődvállalataink révén komoly szakmai tudás és tapasztalat gyűlt össze az évek során ezen a területen. Mi nagyon büszkék vagyunk erre és mindent megteszünk annak érdekében, hogy az előttünk álló kihívásoknak is meg tudjunk felelni. 
Kollégáimmal gyakran beszélgetünk arról, hogy az egészségügyi informatikának pontosan hol van a helye a magyar egészségügyi világban és azt látjuk, hogy hosszú-hosszú idők után talán most érkezett el a lehetőség arra, hogy a kormányzat által is megálmodott egészségügyi kooperatív teret a mi tevékenységünkkel bizonyos módon mi is betöltsük.
Sokáig gondolkoztunk azon, hogy mik azok a technológiák, mik azok a lehetséges megoldások, amik figyelembe veszik azt, hogy ez az ágazat hagyományosan forráshiányosnak számít. Az egészségügyi munka sokrétű; természetesen elsősorban a gyógyításra kell, hogy fókuszáljanak, de mindemellett számtalan más társadalmi és tudományos feladat is hárul erre a szektorra és mi ezeket sem hagyhatjuk figyelmen kívül. Ezeket a megoldásokat pedig az intézményi és a gyógyítási hatékonyság növelése céljának alárendelve, költséghatékony módon kell kialakítanunk.

Milyen tapasztalatokkal, képességekkel rendelkezik a T-Systems Magyarország az egészségügyi területen?
Ennek az egészségügyi világnak a gazdasági alapját a négy nagy hazai orvostudományi egyetem adja. A T-Systems Magyarország elődvállalatai révén mintegy másfél évtizede partnere ezeknek az intézményeknek, amely révén mély tapasztalatokkal rendelkezünk a magyarországi egészségügy problémáit és a terület előtt álló kihívásokat illetően. De nem csak hazai viszonylatban gondolkodunk: megoldásaink határokon átnyúló, nemzetközi megoldások, hiszen megfelelnek az uniós szabványoknak.

Milyen előadásokra számíthatnak a meghívott vendégek az idei Symposiumon az egészségügyi szekcióban?
Bemutatjuk például integrált egészségügyi szoftverünket, a T-Health Solutiont, de szó lesz majd a drótKÓRHÁZról is, ami egészségügyi és prevenciós szolgáltatásokat tartalmazó portál a szakemberek és a lakosság számára.

Vissza

Symposium 2014 mobilapplikáció


       ANDROID                            iOS

Támogató partnereink

Gyémánt fokozatú támogatónk

Cisco

Kiemelt technológiai támogatónk

HP

Arany fokozatú támogatóink

Alcatel

Avaya

Avnet

BlackBerry

IBM

Microsoft

Oracle

SAS

Kiemelt nemzetközi partner

SAP

Ezüst fokozatú támogatóink

Dell

EMC

McAffe

Toshiba

Szakmai együttműködő partnereink

Szakmai együttműködő partnerünk

IDC

Együttműködő partnereink

Együttműködő partnereink

MobileIron

servicenow

Média partnereink

Média partnereink

Figyelő

ITBusiness

napi gazdaság

Origo

Portfolio.hu