Szekciók a Symposiumon 2014-ben

A Symposium délutánján idén 12 tematikus szekcióban a T-Systems Magyarország, a partneri ökoszisztémájához kapcsolódó vállalatok szakértői és ügyfelek előadásaival várjuk az érdeklődőket. Az egyes szekciók fókuszába idén azokat a megoldásokat helyezzük, amelyek meghatározzák egy-egy vállalat versenyképességét és működésének hatékonyságát, de bemutatjuk a T-Systems Magyarország és partnerei által elért technológiai eredményeket is az egyes megatrendek fényében.
Tudjon meg Ön is többet szekcióinkról! 

Nemzetközi szekció

Idén először indul nemzetközi fókuszú szekció a Symposiumon, amelynek keretében a T-Systems Magyarország nemzetközi szakértői bemutatják cégünk regionális kompetenciáit, így többek között kelet-közép-európai e-Health Kompetenciaközpontunkat, az SAP Business One regionális értékesítésének lehetőségeit illetve cloud-képességeinket.

Interjú Bukits Róbert ágazatigazgatóval (Nemzetközi kapcsolatok)
A T-Systems Magyarország egyik fontos céljául tűzte ki a regionális szerepvállalás erősítését. Hogyan segíti ezt a célkitűzést a nemzetközi szekció?

A T-Systems Magyarország stratégiai céljának tekinti a nemzetközi szerepvállalás erősítését. A Deutsche Telekom-csoport tagjaként képesek vagyunk regionális vagy akár globális léptékben is ügyfeleink megbízható ICT megoldásszállító partnerévé válni.
A Symposium megrendezésének már komoly hagyománya van, amely az elmúlt években az egyik legnagyobb hazai ICT szakmai rendezvénnyé vált. Dinamikusan növekvő nemzetközi jelenlétünknek köszönhetően 2014-ben már dedikált nemzetközi fókuszú szekció is részét képezi a konferencia programjának.
Egyre több magyarországi cég rendelkezik külföldi országokban lokális jelenléttel. Hazai transzformációs partnerségünk kiterjesztésére egyedülálló módon nyílik lehetőség a nemzetközi jelenlétünk erősödésével, amelynek eddigi eredményeiről és a jövőről is beszámolunk tematikus szekciónkban.
 
Kik számára lehet érdekes a nemzetközi fókuszú szekció?


Természetesen a külföldi vendégeink mellett tisztelettel várjuk nemzetközi szekciónkban a kormányzati és üzleti szférából azon ügyfeleinket, partnereinket is, akik külgazdasági területen dolgoznak. Kiemelten fontos feladatunknak tartjuk, hogy szakértelmünkre, üzleti megvalósító képességinkre és nem utolsó sorban kiterjedt magyarországi kis- és középvállalati együttműködéseinkre építve hozzájáruljunk a magyar ICT innováció nemzetközi megjelenéséhez, a magyar ICT szektor exportjának növeléséhez.
 
Melyek azok a témák, amelyeket kiemelne a szekció programjából?

Elsősorban olyan témákról szeretnénk beszélni, ahol már most is jelentős nemzetközi sikereket tudunk felmutatni, illetve a nemzetközi trendek alapján várhatón komoly piaci igény fog mutatkozni. A Deutsche Telekom-csoporton belül Budapesten van a nemzetközi egészségügyi kompetenciaközpont, amely nagyjából egy éve működik. Az eddigi tapasztalatokról és a jövőbeli tervekről itt számolunk majd be.
Kiemelt területként kezeljük a digitális városok koncepcióját, a felhőalapú számítástechnikát, a Big Data valós nemzetközi esettanulmányon keresztüli bemutatását.  Stratégiai partnerségi megállapodást kötöttünk az SAP AG-val, így a T-Systems Magyarország 11 dél-kelet európai országra készíti el az SAP B1 lokalizált verzióit és építi ki a partner hálózatot – az érdeklődők ezzel kapcsolatban is hallhatnak majd előadást.
 
 

Vissza

Symposium 2014 mobilapplikáció


       ANDROID                            iOS

Támogató partnereink

Gyémánt fokozatú támogatónk

Cisco

Kiemelt technológiai támogatónk

HP

Arany fokozatú támogatóink

Alcatel

Avaya

Avnet

BlackBerry

IBM

Microsoft

Oracle

SAS

Kiemelt nemzetközi partner

SAP

Ezüst fokozatú támogatóink

Dell

EMC

McAffe

Toshiba

Szakmai együttműködő partnereink

Szakmai együttműködő partnerünk

IDC

Együttműködő partnereink

Együttműködő partnereink

MobileIron

servicenow

Média partnereink

Média partnereink

Figyelő

ITBusiness

napi gazdaság

Origo

Portfolio.hu