Szekciók a Symposiumon 2016-ban

A Symposium délutánján idén 8 tematikus szekcióban várjuk az érdeklődőket a T-Systems Magyarország és a partneri ökoszisztémájához kapcsolódó vállalatok szakértői előadásaival. Az egyes szekciók fókuszába idén azokat a megoldásokat helyezzük, amelyek meghatározzák egy-egy vállalat versenyképességét és működésének hatékonyságát, de bemutatjuk a jelen és a jövő leginkább meghatározó technológiai trendjeit is.

Államigazgatás, nagyvállalatok, oktatás szekció

A gőzgépek majd az elektromosság megjelenése óta semmi sem változtatta meg annyira az emberek hétköznapi életét mint az informatika.  Ahogy az informatika egyre mélyebben ágyazódik bele a mindennapjainkba, úgy egyre újabb és újabb lehetőségek, megoldások és iparágak jelennek meg, melyek a megszokottól gyökeresen új megoldásokat nyújtanak cserébe viszont régitől eltérő szemléletmódot követelnek meg.
 

A szekció keretében azt mutatjuk be, hogy ezeket a változásokat az állami nagyvállalatok és az államigazgatás hogyan implementálja a mindennapjaiba, milyen új szolgáltatások jelennek meg az állampolgárok felé.
Az előadások során körüljárjuk, hogy ez a folyamatos digitális változás, milyen kihívások elé állítja az államot és milyen a közeljövő digitális stratégiai jövőképe, melyek alapján a programjait tervezi és megvalósítja.

Vissza

Naptárbejegyzés

Rékasi Tibor: Symposium 2016

Kaszás Zoltán: Symposium 2016

Az esemény helyszíne

Novotel Budapest Kongresszusi Központ, 1124 Budapest, Jagelló út 1-3.
1124 Budapest, Jagelló út 1-3. Kapcsolat