Szekciók a Symposiumon 2016-ban

A Symposium délutánján idén 8 tematikus szekcióban várjuk az érdeklődőket a T-Systems Magyarország és a partneri ökoszisztémájához kapcsolódó vállalatok szakértői előadásaival. Az egyes szekciók fókuszába idén azokat a megoldásokat helyezzük, amelyek meghatározzák egy-egy vállalat versenyképességét és működésének hatékonyságát, de bemutatjuk a jelen és a jövő leginkább meghatározó technológiai trendjeit is.

Ipar szekció

A szemünk előtt zajlik az autó és az autózás gyökeres átalakulása. Az iparágat jellemző úttörő innovációknak köszönhetően sorra jelennek meg a forradalmi megoldások a járműfejlesztés és gyártás (ipar 4.0), az autó és digitális nóvumok találkozásában (Önvezető elektromos autó) és az autóhasználati szokásokban (on-demand autózás, Uber). A Symposium ipar szekciójában a nemzetközi autósport egy jeles hazai képviselője segít betekintést nyújtani a versenysport és a már elengedhetetlen informatikai támogatás kulisszatitkaiba. Két, hazánkban komoly jelenléttel rendelkező autógyártó bemutatja válaszát a járműfejlesztési és használati trendek jelentette kihívásokra, bemutatja vízióját a közeljövő mindennapjainak autóhasználati szokásairól és az ezek kielégítéséhez szükséges új járműgyártási koncepciókról. 


Természetesen mindezeket stabil, és a járműgyártói igények változásával párhuzamosan fejlődő digitális infrastrukturális háttér szolgálja ki, amely egyik pillére a gyakorlatban is egyre nagyobb teret nyerő IoT, azaz a dolgok internete. A szekció legfontosabb célja, hogy kézzel fogható innovatív megoldásokon keresztül bemutassa az autózás és autógyártás jelen vívmányait és képet adjon annak már kéznyújtásnyira lévő forradalmi lehetőségeiről.

Vissza

Naptárbejegyzés

Rékasi Tibor: Symposium 2016

Kaszás Zoltán: Symposium 2016

Az esemény helyszíne

Novotel Budapest Kongresszusi Központ, 1124 Budapest, Jagelló út 1-3.
1124 Budapest, Jagelló út 1-3. Kapcsolat