LÉPJÜNK BE EGYÜTT A JÖVŐBE!

 

T-Systems Magyarország Symposium 2013

 

Kedves Vendégeink!
Kedves Ügyfeleink és Partnereink!Nagy örömünkre szolgált, hogy idén a tavalyinál is nagyobb érdeklődés övezte az ICT-iparágban tevékenykedő szakemberek és vállalati döntéshozók részéről a T-Systems Magyarország Symposiumát. 2013. november 13-án mintegy 1500 érdeklődő látogatott el a Budapest Kongresszusi Központba, ahol mintegy 60 előadó segítségével tekintettük át az infokommunikációs ágazat aktuális kérdéseit és várható középtávú trendjeit.
 
Egyedülálló, innovatív bemutatóterünkben, a JövőTérben vállalatunk és partnereink kompetenciáival ismerkedhettek meg vendégeink, a Szakértői Arénában pedig felkészült kollégáink nyújtottak számos területet érintő tájékoztatást az érdeklődők számára.
 
Az egész napos szakmai programot a 2014-2020 közötti európai uniós tervezési ciklus ICT-ráfordításainak várható alakulásáról szóló kerekasztal-beszélgetés zárta, a fejlesztéspolitika, az ágazatirányítás és az iparág döntéshozóinak részvételével.
 
A Symposium alapgondolata a tudásmegosztás, ennek megfelelően a rendezvény lezárultával honlapunkon hamarosan elérhetővé tesszük résztvevőink részére összefoglaló videónkat, fotóinkat és az előadók prezentációit.
 
A T-Systems Magyarországnál minden igyekezetünkkel azon leszünk, hogy a tavaly hagyományteremtő céllal elindított Symposium a jövőben is méltó legyen arra, hogy az ICT-iparág egyik meghatározó szakmai fórumaként emlegessük, ahol minden előadással, eszmecserével egy kicsit közelebb kerülünk a jövőhöz.
 
Üdvözlettel,
Rékasi Tibor
a T-Systems Magyarország vezérigazgatója

Symposium 2013 Összefoglaló videó

Támogató partnereink

Gyémánt fokozatú támogatónk

Cisco

Kiemelt technológiai támogatónk

Oracle

Arany fokozatú támogatóink

AVNet

HP

Microsoft

Ezüst fokozatú támogatóink

Alcatel-Lucant

Check Point

EMC2

McAffee

Samsung

SAS

Unifi

vmware

Együttműködő partnereink

SAP

Szakmai együttműködő partnereink

Szakmai együttműködő partnerünk

BCG

Bellresearch

Média partnereink

Stratégiai média partnerünk

Origo

Média partnereink

Figyelő

itbusiness

Napigazdaság

IOS és Android alkalmazás