Szekciók a Symposiumon 2015-ben

A Symposium délutánján idén 10 tematikus szekcióban várjuk az érdeklődőket a T-Systems Magyarország és a partneri ökoszisztémájához kapcsolódó vállalatok szakértői előadásaival. Az egyes szekciók fókuszába idén azokat a megoldásokat helyezzük, amelyek meghatározzák egy-egy vállalat versenyképességét és működésének hatékonyságát, de bemutatjuk a jelen és a jövő leginkább meghatározó technológiai trendjeit is.

Felhő szekció

A privát és a publikus felhő, valamint a saját infrastruktúra igénye közötti dilemma feloldhatatlannak tűnt néhány éve, amelyre a megoldást a hibrid felhő jelenti. 
Első kézből származó vállalati ügyféltapasztalatok mentén elsősorban azt vizsgáljuk szekciónkban, milyen problémákat és kérdéseket kell megfontolnunk, amikor a felhő-alapú rendszereket értékeljük. Kitérünk arra is, hogyan alkalmazza a közszféra a felhőt, melyek a legújabb pályázati lehetőségek a felhőhasználat támogatására. Mi működik és mi nem a felhő területén, mi lesz a jövő útja, melyek a lehetséges előnyök és buktatók? Mindezekre a kérdésekre válaszokat adnak szekciónk előadói.

Vissza

Symposium 2015 összefoglaló videó

Naptárbejegyzés

Az esemény helyszíne

Novotel Budapest Kongresszusi Központ, 1124 Budapest, Jagelló út 1-3.
1124 Budapest, Jagelló út 1-3. Kapcsolat

Támogató partnereink

Gyémánt fokozatú támogatónk

Cisco

Kiemelt technológiai támogatónk

HP

Arany fokozatú támogatóink

Avaya

Dell

Alef

Lenovo

Microsoft

MobileIron

Oracle

SAS

Ezüst fokozatú támogatóink

Intel Security

Együttműködő partnereink

Alcatel-Lucent Enterprise

Com-Forth Kft.

D-Link

HTC

Infotér

IVSZ

SAP

Sicontact

Symantec

Videosquare

Média partnereink

Figyelő

ITB

Origo