Szekciók a Symposiumon 2015-ben

A Symposium délutánján idén 10 tematikus szekcióban várjuk az érdeklődőket a T-Systems Magyarország és a partneri ökoszisztémájához kapcsolódó vállalatok szakértői előadásaival. Az egyes szekciók fókuszába idén azokat a megoldásokat helyezzük, amelyek meghatározzák egy-egy vállalat versenyképességét és működésének hatékonyságát, de bemutatjuk a jelen és a jövő leginkább meghatározó technológiai trendjeit is.

Felügyelt és biztonságos szekció

Megoszlanak a tapasztalatok, hogy a vállalatok egy-egy üzemeltetési vagy biztonsági problémával mikor fordulnak IT szolgáltatójukhoz.
Ön melyik csoportba tartozik? Aki időben értesül az eseményekről, vagy aki utólag sem tud egy incidensről? Aki kiszámolta már, mennyi veszteséget okozhat egy félnapos leállás, vagy aki már el is szenvedte azt? Aki már az üzleti igények megfogalmazásakor gondol a szolgáltatás folyamatosságára, vagy aki a felügyeletet és a biztonságot fölösleges tehernek tartja? Aki tisztában van a kockázatokkal, vagy aki inkább a szerencséjében bízik?

 


Ez a szekció a felügyelt és biztonságos rendszerek mellett az Ön szerepéről szól. Egy hazai piackutatás tanulságainak ismertetésén túl a rendszerfelügyelet és az informatikai biztonság néhány aktuális kérdéséről is szót ejtünk.

Vissza

Symposium 2015 összefoglaló videó

Naptárbejegyzés

Az esemény helyszíne

Novotel Budapest Kongresszusi Központ, 1124 Budapest, Jagelló út 1-3.
1124 Budapest, Jagelló út 1-3. Kapcsolat

Támogató partnereink

Gyémánt fokozatú támogatónk

Cisco

Kiemelt technológiai támogatónk

HP

Arany fokozatú támogatóink

Avaya

Dell

Alef

Lenovo

Microsoft

MobileIron

Oracle

SAS

Ezüst fokozatú támogatóink

Intel Security

Együttműködő partnereink

Alcatel-Lucent Enterprise

Com-Forth Kft.

D-Link

HTC

Infotér

IVSZ

SAP

Sicontact

Symantec

Videosquare

Média partnereink

Figyelő

ITB

Origo