Szekciók a Symposiumon 2015-ben

A Symposium délutánján idén 10 tematikus szekcióban várjuk az érdeklődőket a T-Systems Magyarország és a partneri ökoszisztémájához kapcsolódó vállalatok szakértői előadásaival. Az egyes szekciók fókuszába idén azokat a megoldásokat helyezzük, amelyek meghatározzák egy-egy vállalat versenyképességét és működésének hatékonyságát, de bemutatjuk a jelen és a jövő leginkább meghatározó technológiai trendjeit is.

Mobilitás és kommunikáció

Ahogy kommunikációnk egyre inkább mobillá válik, úgy társulnak hozzá komoly elvárások: a kommunikációs platformok legyenek könnyen használhatóak, újszerűek, gyorsak, biztonságosak. Támogassák a munkatársakkal, partnerekkel való együttműködést, és lehetőség szerint ne legyenek erősen platformhoz kötött megoldások. Míg két évtizede a nagygépes rendszerekről a PC világ felé, majd egy évtizede a PC kilensekből az Internet világába vándoroltak az üzleti funkcionalitások, napjaink kihívása a robbanásszerűen megnőtt mobil eszközök piacának üzleti és nem üzleti szegmens számára történő biztonságos és hatékony használatbavétele. Ennek hívószavai a biztonság, hatékonyság, kezelhetőség, újszerűség.

 


A mobilitás és kommunikáció szekciónkban ezt a világot mutatjuk be, rögtön két irányból. Választ adunk arra, milyen lehet egy újszerű távmunkakörnyezet, amely nem csak a mobilitást teszi lehetővé, hanem biztosítja azt is, hogy a munkatársak között az aktív emberi kapcsolat is a lehető legnagyobb mértékben fenn tudjon maradni, egyszerűen, könnyen és jó minőségben. Körüljárjuk azt is, hogy mindehhez milyen megoldások és biztonsági környezet szükséges.

Vissza

Symposium 2015 összefoglaló videó

Naptárbejegyzés

Az esemény helyszíne

Novotel Budapest Kongresszusi Központ, 1124 Budapest, Jagelló út 1-3.
1124 Budapest, Jagelló út 1-3. Kapcsolat

Támogató partnereink

Gyémánt fokozatú támogatónk

Cisco

Kiemelt technológiai támogatónk

HP

Arany fokozatú támogatóink

Avaya

Dell

Alef

Lenovo

Microsoft

MobileIron

Oracle

SAS

Ezüst fokozatú támogatóink

Intel Security

Együttműködő partnereink

Alcatel-Lucent Enterprise

Com-Forth Kft.

D-Link

HTC

Infotér

IVSZ

SAP

Sicontact

Symantec

Videosquare

Média partnereink

Figyelő

ITB

Origo