Streetfood

Talán napjaink legmeghatározóbb gyorséttermi divatirányzata a street food, amely az utcán, kézből, akár menet közben is könnyen elfogyasztható harapnivalókra fókuszál. A hazai street food specialisták közül a Zing Burger, a Bakker, a BudDog és a Nyakleves nem is akárhogyan teszi mindezt.
StreetfoodZing Burger
Szuper dizájn, trendkövetés, elsőrangú kommunikáció és persze az ellenállhatatlan hamburgerek. Talán ezek segítették a Zing Burgert abban, hogy hamar legendává váljon. Aki egyszer már kóstolta valamelyik specialitásukat, biztosan alig várja a következő alkalmat, hogy újra meglátogathassa hazánk első food truckját.

Bakker
A Food Truck Show fesztiválon bemutatkozó Bakker kicsit olyan, mintha a francia kifinomultságot kereszteznénk a kemény rock and rollal. A kitűnő kávék, teák és különféle bagelek egy régi, felturbózott marhaszállító furgonból kerülnek a vendégek kezébe, majd szájába. 

BudDog
Milyen egy hot dog, ha virsli helyett kolbász van a buciban? A BudDog fogyasztók tudják a választ, és rendkívül hálásak a piros foodtruck megálmodóinak a finom újdonságokért. A tulajdonosok odavannak Budapestért, ami nemcsak a névválasztásnál, de a fővárost megidéző kocsi dizájnon is látható.

Nyakleves
Ki ne örülne egy nyaklevesnek, ha azt nem kapja, hanem megeheti? A Nyakleves kitűnő választás azok számára, akik oda vannak a levesekért. A Budafoki út híres levesbárja minden nap egy tradicionális, egy krémes és egy különleges receptúrájú levessel, valamint utánozhatatlan szendvicsekkel kedveskedik vendégeinek.

Vissza

Symposium 2015 bemutatkozó videó

Naptárbejegyzés